INFORMATION PORTRÄTT

Porträttpaketet passar alla typer av fotograferingar så som gravida, barn & familj, par och djur.
Drömmiga utomhusfotograferingar i naturens vackra miljö där varje årstid har sin charm. Vilken årstid är din favorit? Tillsammans med vackra solnedgångar, rökbomber och tokigheter kan vi skapa något helt fantastiskt tillsammans. Inne eller ute? Du bestämmer!
_FSE9927.jpg
_P2A2376.jpg

HUR DET GÅR TILL I STEG

1. Vi går igenom era önskemål och vilken typ av fotografering ni vill göra. Sedan bokar vi en tid.
2. Fotograferingsdags!
3. Efter fotograferingen påbörjar jag ett urval av bilder som ni sedan kommer att välja mellan genom en digital bildvisning. Urvalet skickas inom två veckor (men oftast tidigare än så).
4. Ni kommer att välja era bilder genom en personlig sida som jag skapat för er. 
5. När ni valt era bilder kommer jag att skapa en ny personlig sida där ni kan ladda ner era bilder. Innan ni kan ladda ner era bilder kommer en faktura att skickas ut på 15 dagar. När Fakturan är betald får ni inlogg till den nya sidan och därmed kan ladda ner era bilder in valt.

TILLVAL TILL FOTOGRAFERING

I samarbete med Vansbros lokala florister Blommeria & Dalablomman erbjuder jag fina blomsterarrangemang till fotograferingar om så önskas. Dock behövs detta beställas minst 2 veckor innan fotograferingstillfället.
 
Blomsterarrangemang är ett tillägg till fotograferingarna, och beroende på vad för blomsterarrangemang som önskas kan priset skilja sig. Kontakta mig för exakt pris. 
_P2A3362.jpg

Vanliga frågor

1. KLÄDER
Att tänka på vid klädval är att de är så 
neutrala i färgerna som möjligt samt att de matchar varandra. 
Lån av exklusiva gravidklänningar finns.
Bilder på dem hittar ni HÄR.
2. HÅR & SMINK
Här ska du ha det som du känner dig bekväm och fin i. Har du mycket hår rekommenderar jag att du har det bakom örat eller sätter upp det på sidorna under fotograferingen så att det inte skymmer ditt ansikte. 
3. JAG VILL HA FLER BILDER ÄN DE SOM INGÅR I PAKETET!
Det går bra att lägga till bilder under den digitala bildvisningen om ni önskar fler. 
4. JAG VILL HA MED EGEN REKVISITA!
Skulle ni som föräldrar vilja ha med egen rekvisita är det självklart okej. Kanske en egen pläd till barnfotograferingen?
5. FÅR TIDIGARE BARN VARA MED?
GIVETVIS
Ska tidigare barn följa med till gravidfotografering är det bra att bland annat tänka på att barnen är mätta och utvilade till fotograferingen. Rekommendation är att vi fotograferar med barnen i början eller i slutet. Skulle någon kunna följa med och passa barnen mellan tagningarna är det jättebra. 
_FSE7927.jpg

Porträttfoto

PRIS: 1300 kr inkl. moms

✓ Upp till 1 timmes fotografering

✓ Lån av rekvisit så som korgar, lådor, pläder, bokstavsklossar mm.

✓ Noggrann och välplanerad plats vid utomhusfotografering för att garantera bästa resultat

✓ Digital bildvisning av alla utvalda bilder

✓ Digitala högupplösta bilder för fri användning

Bokningsformulär

Jag svarar alltid inom 24 timmar, hör ni inget av mig på två dagar kan ni kolla er skräppost om mitt svar har hamnat där. Annars, kontakta mig på 073-849 49 88.

Tack! Meddelande skickat.