Gravid Gravidfoto Gravidfotograf Dalarna

fotografering

Gravid

där du även kan få bilder på hela familjen, tillsammans med tidigare barn, par- och husdjur. Fotograf Sofie Enander erbjuder drömmiga utomhusfotograferingar i naturens vackra miljö där varje årstid har sin charm. Vilken årstid är din favorit?

Är utomhusfotografering inget för dig så finns det alltid tillgång till studiofotografering i ateljén. Inne eller ute? Du bestämmer!

INFORMATION GRAVIDFOTO

Gravidfoto är en vanlig porträttfotografering på cirka en timme. Under fotograferingen hinner vi även ta enskilda porträtt, parbilder samt tidigare barn/familjebilder. Ska tidigare barn vara med ska dessa bilder tas först sedan är det bra om någon kan följa med och vakta dem medan vi fotograferar de enskilda- och parbilderna.

För att garantera en tid i kalendern är det bra att boka fotograferingen redan i början av graviditeten runt cirka 1.5 - 1 månad innan BF.

En underbar fotograf som verkligen lägger ner hjärta och själ i sitt arbete. Man känner verkligen att hennes mål är att fånga ögonblicket och göra kunden nöjd

- Rebecka

STEG FÖR STEG

1.

Allt börjar med att ni kontaktar mig via formuläret nedan eller mailar till info@fotografsofieenander.se. Vi går igenom era önskemål och bokar plats och tid för fotografering.

2.

Fotograferingsdags på er valda plats! Här skriver vi även ett avtal för er och min säkerhet.

3.

Efter fotograferingen kommer jag att göra ett urval av bilder som ni senare kommer att välja mellan genom en digital bildvisning. Urvalet skickas inom två veckor (oftast tidigare).

Den digitala bildvisningen går till på så sätt att ni kommer välja era favoritbilder genom en personlig sida jag skapat för er och som är lösenordsskyddad. Jag kommer även skicka med en lathund till er per mail där ni får hjälp med hur ni väljer era bilder. 

4.

När ni valt era bilder kommer jag att maila den slutgiltiga fakturan (som är på 15 dagar). När fakturan är betald kommer ni få ett nytt inlogg, samma dag eller inom 1-2 arbetsdagar, till en ny sida där ni kan ladda ner era valda bilder.

Blir fakturan ej betald inom 15 dagar skickar jag en påminnelsefaktura (ej med påminnelseavgift på). Skulle även den inte bli betald skickas inga bilder, sidan stängs ner och bilderna hamnar i arkivet i tre (3) månader.

5.

Då jag även säljer produkter kommer det att komma ett steg även här om hur ni kan beställa dem. Men för tillfället är denna sida under uppbyggnad om hur processen ska gå till. För information om produkter sam pris kan ni maila till mig här.

Vanliga frågor

1. KLÄDER
Att tänka på vid klädval är att de är så 
neutrala i färgerna som möjligt samt att de matchar varandra. 

Lån av exklusiva gravidklänningar finns.
Bilder på dem hittar ni HÄR.

2. HÅR & SMINK
Här ska du ha det som du känner dig bekväm och fin i. Har du mycket hår rekommenderar jag att du har det bakom örat eller sätter upp det på sidorna under fotograferingen så att det inte skymmer ditt ansikte. 

3. JAG VILL HA FLER BILDER ÄN DE SOM INGÅR I PAKETET!
Det går bra att lägga till bilder under den digitala bildvisningen om ni önskar fler. 

4. JAG VILL HA MED EGEN REKVISITA!
Skulle ni som föräldrar vilja ha med egen rekvisita är det självklart okej.

5. FÅR TIDIGARE BARN VARA MED?
GIVETVIS
Ska tidigare barn följa med till gravidfotografering är det bra att bland annat tänka på att barnen är mätta och utvilade till fotograferingen. Rekommendation är att vi fotograferar med barnen i början. Skulle någon kunna följa med och passa barnen mellan tagningarna är det jättebra. 

TILLVAL TILL FOTOGRAFERING

I samarbete med Vansbros lokala florister erbjuder jag fina blomsterarrangemang till fotograferingar om så önskas. Dock behövs detta beställas minst 2 veckor innan fotograferingstillfället.
 
Blomsterarrangemang är ett tillägg till fotograferingarna, och beroende på vad för blomsterarrangemang som önskas kan priset skilja sig. Kontakta mig för exakt pris. 

Gravid Gravidfoto Gravidfotograf Dalarna

Porträttfoto

PRIS: 1500 kr inkl. moms

✓ Upp till 1 timmes fotografering
✓ Lån av rekvisit så som korgar, lådor, pläder, gravidklänningar (upp till två (2) stycken)
✓ Avtal från båda parter (kund & fotograf), för allas säkerhet
✓ Noggrann och välplanerad plats vid utomhusfotografering för att garantera bästa resultat
✓ Digital bildvisning av alla utvalda bilder, cirka 25 stycken
✓ Flertal digitala högupplösta bilder (med möjlighet att välja till fler)
✓ All övrig tid för planering, förberedelser, efterarbete, redigering av urval samt övrigt administrativt

Bokningsformulär

Jag svarar alltid inom 24 timmar men hör ni inget från mig under två dagar ber jag er att kolla er skräppost. Mina svar har en tendens att hamna där ibland. Annars, kontakta mig på 073-849 49 88.

Tack! Meddelandet är skickat!