top of page
Gravidfoto Gravidfotograf Dalarna

fotografering

Gravid

där du även kan få bilder på hela familjen, tillsammans med tidigare barn, par- och husdjur. Fotograf Sofie Enander erbjuder drömmiga utomhusfotograferingar i naturens vackra miljö där varje årstid har sin charm. Vilken årstid är din favorit?

Är utomhusfotografering inget för dig så finns det alltid tillgång till studiofotografering i ateljén. Inne eller ute? Du bestämmer!

INFORMATION GRAVIDFOTO

Gravidfoto är en vanlig porträttfotografering på cirka en timme. Under fotograferingen hinner vi även ta enskilda porträtt, parbilder samt tidigare barn/familjebilder. Ska tidigare barn vara med ska dessa bilder tas först sedan är det bra om någon kan följa med och vakta dem medan vi fotograferar de enskilda- och parbilderna.

För att garantera en tid i kalendern är det bra att boka fotograferingen redan i början av graviditeten runt cirka 1.5 - 1 månad innan BF.

Fantastiskt fint bemötande och service med magiska bilder som resultat

- Matilda

STEG FÖR STEG

1.

Allt börjar med att ni kontaktar mig via formuläret nedan eller mailar till info@fotografsofieenander.se. Vi går igenom era önskemål och bokar plats och tid för fotografering.

2.

Fotograferingsdags på er valda plats! Här skriver vi även ett avtal för er och min säkerhet.

3.

Efter fotograferingen bokar vi in en ny tid för bildvisning där ni väljer vilka produkter ni vill ha (bildvisningen sker cirka två veckor efter fotograferingen, alternativt direkt efter om ni har långt att åka). Skulle det vara så att ni vill ha digitala bilder kan ni välja era bilder hemma i lugn och ro.

 

Den digitala bildvisningen går till på så sätt att ni kommer välja era favoritbilder genom en personlig sida jag skapat för er och som är lösenordsskyddad. Jag kommer även skicka med en lathund till er per mail där ni får hjälp med om hur ni väljer era bilder. 

4.

Efter den fysiska eller digitala bildvisningen kommer jag att maila den slutgiltiga fakturan (som är på 15 dagar). När fakturan är betald kommer ni få ett nytt inlogg, samma dag eller inom 1-2 arbetsdagar, till en ny sida där ni kan ladda ner de digitala filerna. Har ni valt produkter kommer jag maila er när produkterna är färdiga att hämtas eller postas.

Blir fakturan ej betald inom 15 dagar skickar jag en påminnelsefaktura (ej med påminnelseavgift på). Skulle även den inte bli betald skickas en ny faktura med påminnelseavgift för fotograferingsuppdraget.

5.

För att läsa mer om mina produkter kan ni kolla in den här sidan.

Vanliga frågor

1. KLÄDER
Att tänka på vid klädval är att de är så neutrala i färgerna som möjligt samt att de matchar varandra. 

Lån av exklusiva gravidklänningar finns.
Bilder på dem hittar ni HÄR.

2. HÅR & SMINK
Här ska du ha det som du känner dig bekväm och fin i. Har du mycket hår rekommenderar jag att du har det bakom örat eller sätter upp det på sidorna under fotograferingen så att det inte skymmer ditt ansikte. 

3. JAG VILL HA MED EGEN REKVISITA!
Skulle ni som föräldrar vilja ha med egen rekvisita är det självklart okej.

4. FÅR TIDIGARE BARN VARA MED?
GIVETVIS
Ska tidigare barn följa med till gravidfotografering är det bra att bland annat tänka på att barnen är mätta och utvilade till fotograferingen. Rekommendation är att vi fotograferar med barnen i början. Skulle någon kunna följa med och passa barnen mellan tagningarna är det jättebra. 

TILLVAL TILL FOTOGRAFERING

I samarbete med Dalablomman erbjuder jag fina blomsterarrangemang till fotograferingar om så önskas. Dock behövs detta beställas minst 2-3 veckor innan fotograferingstillfället.
 
Blomsterarrangemang är ett tillägg till fotograferingarna, och beroende på vad för blomsterarrangemang som önskas kan priset skilja sig. Kontakta mig för exakt pris. 

Gravid Dalarna Gravidfotograf Dalarna
Gravid Dalarna Gravidfotograf Dalarna

Porträttfoto

PRIS: 900 kr inkl. moms

✓ Upp till 1 timmes fotografering
✓ Lån av rekvisit så som korgar, lådor, pläder, gravidklänningar (upp till två (2) stycken)
✓ Avtal från båda parter (kund & fotograf), för allas säkerhet
✓ Noggrann och välplanerad plats vid utomhusfotografering för att garantera bästa resultat
✓ Fysisk eller digital bildvisning av alla utvalda bilder, cirka 25 stycken
✓ All övrig tid för planering, förberedelser, efterarbete, redigering av urval samt övrigt administrativt


- Observera att bilder och produkter köps till separat utöver fotograferingsavgiften. Efter fotograferingen väljer ni mellan om ni vill köpa produkter eller digitala filer och beroende på vad ni väljer så kommer ni in på bildvisning eller väljer era digitala bilder via ett personligt webbgalleri. På er personliga bildvisning köper ni de bilder ni förälskar er allra mest i. Läs mer om produkterna här.

Bokningsformulär

Jag svarar alltid inom 24 timmar men hör ni inget från mig under två dagar ber jag er att kolla er skräppost. Mina svar har en tendens att hamna där ibland. Annars, kontakta mig på 073-849 49 88.

Tack! Meddelandet är skickat!

bottom of page