top of page
Bröllop Bröllopsfotograf Dalarna

En fantastisk investering

BEVARA ERA BÄSTA ÖGONBLICK

Bröllop för 2025

är öppen

BRÖLLOPSFOTOGRAF FRÅN DALA-JÄRNA, DALARNA
MAJ till AUGUSTI för 2024 - FULLBOKAD

till er

Från mitt hjärta

Från mitt hjärta och min själ vill jag ge er en dag att minnas. Denna dag är er dag och ingen annans, låt det bli den mest sagolika dag som funnits med ER historia.

Med en harmoni av låga toner i färgerna och svaga skuggor, får ni en känsla av mjukhet i bilderna. Med en blandning av de "klassiska" poserna och spontana ögonblick har ni ett varierande urval av bilder.

Tjuvkik_K&M_05.jpg

DET SKA VARA PERSONLIGT ÄNDA UT I FINGERSPETSEN!

- Med känsla, ödmjukhet och spontana ögonblick -

Vi vill säg WOW och STORT tack för ditt fantastiska arbete i samband med vår stora dag. Från första kontakt till slutprodukt har allt varit helt kanon.

Daniel & Frida

_FSE7069.jpg

Trygghet

För mig är det viktigt att ni ska känna er trygga under bröllopet. Inte bara med mig, utan inför hela dagen. Jag har själv gift mig, jag har fotograferat flertal bröllop och jag vet hur det känns just den dagen. Låt mig få vara er trygga punkt innan, under och efter bröllopet.

_FSE8182.jpg

Lyx

Det är er stora dag och jag vill fylla er dag med lyx, från bokning med bokningsgåva till leverans med bröllopsbox och övriga handgjorda produkter. 

_FSE7091.jpg

Roligt

Jag vill att porträttfotograferingen ska kännas avslappnad och rolig. Därför ingår det alltid en testfotografering på era valda platser lagom i tid innan er bröllopsdag.

bröllop dalarna bröllopsfotograf

Vinterbröllop

i Dalarna

Er bröllopsfotograf

Från Dalarna

Mitt namn är Sofie Enander Stark, 30-årig dalkulla från mitten av Dalarna.

För mig handlar det om er, era familjer och närmaste vänner som ni har samlat för att dela er finaste dag med. Det handlar om er historia och hur den har lett er till där ni är idag, er bröllopsdag! Alla förhållanden har upp- och nedgångar i livet men det handlar om hur balansen där emellan är och hur ni hanterar den tillsammans.

 

Det handlar inte om hur det ser ut, liksom det perfekta dukade borden eller utsmyckningen av lokalen. Utan det handlar om hur det känns för er med ER historia. Hur ni känner för varandra och hur ni visar det. Mitt uppdrag är att fånga det som gör er till er. 

_FSE3126.jpg

Vanliga frågor

HUR LÅNGT KAN DU ÅKA FÖR EN FOTOGRAFERING?

Jag åker gladeligen land och rike runt för att föreviga er stora dag. Utanför Vansbro kommun tillkommer reseersättning samt eventuellt boendekostnad (beroende på hur långt jag bör åka) och priset diskuteras vid bröllopsmötet. 

NÄR BEHÖVER VI BOKA?

Ju tidigare desto bättre för att säkra ert datum. Helst runt 10-12 månader innan. 

HUR GÖR DU MED MAT?

Vid de två minsta paketen behöver jag ej någon mat. Jag har med mig en liten matsäck jag hinner få i mig under de timmarna jag är där. I det största paketet behöver jag få i mig mat. Går det inte att ordna under middagen kommer jag behöva en paus mitt i för mat.

OM DU BLIR SJUK?

Jag har ett kontaktnät med erfarna fotografer och jag hjälper givetvis till att hitta en likvärdig ersättare. Dock ska det mycket till innan jag avbokar ett bröllop och det har aldrig tidigare hänt.

Jessica_Tobias__019.jpg
_AM11895.jpg
_FSE9608.jpg

Detta ingår i ALLA paket

PERSONLIGT MÖTE

I varje paket ingår ett personligt möte där vi lär känna varandra samt går igenom er stora bröllopsdag i detalj.

Vid mötet skriver vi ett bröllopsavtal som innehåller all information om er bokning och efter att avtalet skrivits på skickas en faktura på 30% av beloppet för paketet ni valt (fakturan är på 10 dagar). Detta belopp dras sedan av på er slutfaktura som skickas 3 - 5 dagar efter er bröllopsdag, denna faktura ligger på 20 dagar.

PRODUKTER

I ALLA paket ingår en bröllopsbox som innehåller ett personligt USB-minne med alla era valda bilder och flertal utskrifter i storlek 10x15 cm. (Alla digitala bilder ni får är högupplösta och får användas för fri användning). 

Folder dragspelsalbum med 10 av era favoritbilder från dagen. Albumet är ett kvadratiskt album i storlek 16x16 cm och innehåller 10 bilder totalt med 4 respektive 6 bilder på vardera sida. Bilderna är inramade med en tunnare passepartout.

TJUVKIK

Cirka 3 dagar efter er bröllopsdag får ni en tjuvkik på 10-15 nedladdningsbara webbanpassade bilder från er dag och som ni kan använda till era sociala medier.

BRÖLLOPSGÅVA

När vi skrivit avtal kommer jag någon gång skicka er en lite bröllopsgåva som tack för ert förtroende. Kolla in den här.

BILDER

Ett x-antal digitala bilder. Det spelar ingen roll vilket paket ni väljer, i samtliga paket ingår det alltid digitala bilder. Beroende på vad för paket ni väljer, skiljer det sig med antalet.

& MER

All tid jag lägger på förberedelser, planering, koll av platser, redigeringstid av urvalet, det övriga administrativa arbetet med mera.

PRESHOOT

Preshoot = inför-fotografering på svenska. 

En träff innan er bröllopsdag ses vi för att kollar platser till porträttfotograferingen och kör en testfotografering. Under detta tillfälle kommer vi lära känna varandra lite mer och ni kommer känna er tryggare framför kameran. Efter fotograferingen kommer ni få 8 bilder för fri användning.

_FSE0126.jpg

Bröllopsbox 2025

En handgjord bröllopsbox i trä som ingår i ALLA paket

Bra att veta

VAL AV FRAMKALLADE BILDER & LEVERANS

Ungefär 2-3 veckor efter er bröllopsdag kommer jag att skicka en lösenordsskyddad länk till er där ni kommer att välja ut de bilder ni vill ha till era produkter. Beroende på högsäsong kan det ta upp till cirka 3-4 veckor innan (gäller mestadels mellan juli-augusti). Jag lägger ner mycket tid på mina bilder. Efter ni valt alla de bilder ni vill ha till era produkter kommer jag att beställa de övriga produkterna till er bröllopsbox och när allt har anlänt hämtar ni bröllopsboxen hos mig eller så skickas den till er (frakt- och emballagekostnad tillkommer).

RESEERSÄTTNING

Utanför Vansbro kommun tillkommer reseersättning för bröllopsdagen, ej vid testfotograferingen. Pris diskuteras vid det första mötet.

PUBLICERING

Ni får givetvis dela era bilder på sociala medier, men tänk på att aldrig göra om bilderna på något sätt. Ni får heller aldrig sälja bilderna till tredje part.

BACKUP

Jag sparar alltid mina bilder på fyra ställen innan leverans av uppdraget och under fotograferingen har jag alltid tillgång till tre kameror.

VID REGN

Till porträttfotograferingen har jag alltid med mig två bröllopsparaplyn ni får låna om vädret skulle vara dåligt. Sedan ser jag också till att vi har en back-up plan under  fotograferingen vid regn, så som ställen med tak med mera.

Tack så mycket för det fina paketet och vi är såå nöjda med bilderna. Tusen tack igen för att du fångade vår dag!

Ta hand om dig och lycka till med allt!

 

Annie & Simon

Paket för er

bröllopsfotografering

The Day of Love

13 800 kr inkl.moms

Upp till 3 timmars fotografering

Passar porträttfotografering & vigsel

Love & Memories

18 000 kr inkl. moms

Upp till 5 timmars fotografering

Passar förberedelser, porträttfotografering, vigselceremoni & kramkalas

Always & Forever

30 000 kr inkl.moms

Upp till 10 timmars fotografering

Passar förberedelser, porträttfotografering, vigselceremoni, kramkalas, mingel & middag

(fram till festen börjar)

Detta är mina grundpaket och det går alltid bra att skräddasy sitt eget efter era önskemål. Exempelvis, lägga till eller ta bort någon timme, ändra upplägget med mera. Skicka in en förfrågan i formuläret nedan, eller maila till info@fotografsofieenander.se för mer information.

kärlekshistorier

Kollage med

5 steg för hur det går till

1.

PRE-BOKNING

Läs igenom informationen på denna sida och fyll i formuläret här nedan. Inom 1-3 arbetsdagar svarar jag om jag kan eller inte. Kan jag, bokar vi en tid för möte.

2.

MÖTE & BOKNING

Vi träffas fysiskt i min studio eller digitalt för att gå igenom er dag i detalj. Vi skriver avtal (för er och min säkerhet).

När avtalet är påskrivet skickar jag en faktura (via mail) på 30% av beloppet. När fakturan är betald är ert datum bokat

3.

PRESHOOT

 

Några veckor innan er bröllopsdag ses vi fysiskt och kollar platser samt kör en testfotografering.

4.

THE BIG DAY & BILDVISNING

Er stora bröllopsdag där ni ska le hela dagen. 1-3 dagar efter er bröllopsdag skickar jag en liten tjuvkik på 10-15 bilder.

Efter cirka 3 veckor kommer ni få ett inlogg för att välja era bilder som ska framkallas till era valda produkter

5.

BILDLEVERANS & FAKTURA

Era bilder levereras digitalt på USB-sticka med annat smått och gott i en bröllopsbox.

Slutfakturan skickas 3-5 dagar efter er bröllopsdag (via mail) och där den förbetalda bokningsgarantin dras av.

Bröllopsfotograf Bröllop Dalarna

Bröllopsformulär

Jag svarar alltid inom 24 timmar men hör ni inget från mig under två dagar ber jag er att kolla er skräppost. Mina svar har en tendens att hamna där ibland. Annars, kontakta mig på info@fotografsofieenander.se eller

+46 73-849 49 88.

 

Försök svara så detaljerat som mjöligt för att jag ska få så mycket information som möjligt. Jag vill veta allt om er stora dag och därefter kunna ge er de bästa förutsättningarna.

Vilka delar är ni intresserade av att fotografera?

Tack för din förfrågan. Jag kommer att kontakta dig inom 24 timmar ♡​

Varma Hälsningar Sofie Enander Stark (Fotograf Sofie Enander)

Samarbetspartners

dalablomman logga
images.jpeg

Köp din bröllopsbukett från Dala-Järna

Köp din bröllopstårsta från Dala-Järna

Film från - Dalarnas Filmfotograf -

I samarbete med Snöå Bruk, Ryggåsstugan, Dalablomman, Dalarnas Filmfotograf och mig (Fotograf Sofie Enander), vill vi visa er vad som finns i Dalarna.

 

Vi har insett att många väljer att gifta sig i Dalarna, men kanske inte alla gånger vet vad som finns och vart det finns. Kontakta någon av oss så hjälper vi dig.

Följ mig på Instagram

BRÖLLOPSFOTOGRAF DALARNA SVERIGE

BASERAD I DALA-JÄRNA, TILLGÄNGLIG I HELA SVERIGE & VÄRLDEN

bottom of page