_MG_7269_edited.jpg

Bröllop 2021

BRÖLLOPSFOTOGRAF FRÅN DALARNA

Stort Grattis!

JAG VILL BÖRJA MED ATT SÄGA

Ska ni gifta er och söker en glädjespridare till fotograf? Då har ni kommit rätt! Med min något ibland "tokiga" personlighet, som den estet jag är, kommer ni få en dag att minnas och lite bilder på det. Det viktigaste är ju ändå att vi har en rolig dag tillsammans.

_P2A5945.jpg

DET SKA VARA PERSONLIGT ÄNDA UT I FINGERSPETSEN!

- Med känsla, ödmjukhet och spontana ögonblick -

FRÅN MITT HJÄRTA TILL ER
MJUKHET

Från mitt hjärta och min själ vill jag ge er en dag att minnas. Därför lägger jag ner extra tid på att hitta just era specifika fotoplatser som en grönskande skog eller kanske övergiven bro. Jag är öppen för alla förslag. Denna dag är er dag och ingen annans, låt det bli den mest sagolika dag som funnits. 

I mina bilder finner ni mjukhet i färgerna med svaga skuggor och låga toner av färger. Jag vill få fram känslan i bilden på det mjukaste vis. Med en blandning av de "klassiska" poserna och spontana ögonblick ger jag er varierade bilder att välja mellan.

Ellen & Gustav

"Vi anlitade Sofie som vår bröllopsfotograf och

vi blev sååå himla nöjda!! Bilderna är verkligen

av högsta klass! Hon valde ut fina platser och

vägledde både oss samt brudfölje med barn på

ett fantastiskt sätt. Vi vill varmt rekommendera

henne! Hade inte kunnat få en bättre fotograf!"

 

- Ellen

Dala-Järna 2018

The Day of Love

5500 kr inkl. moms

Upp till 2 timmars fotografering

Passar porträttfotografering

Love & Memories

10 000 kr inkl. moms

Upp till 7 timmars fotografering

Passar förberedelser, porträttfotografering, vigselceremoni

& kramkalas

Always & Forever

23 000 kr inkl.moms

Upp till 12 timmars fotografering

Passar förberedelser, porträttfotografering, vigselceremoni, kramkalas, mingel & middag

(fram till festen börjar)

_MG_7462.jpg

Detta ingår i alla paket

PERSONLIGT MÖTE
PRODUKTER

I varje paket ingår ett personligt möte där vi lär känna varandra samt går igenom er stora bröllopsdag i detalj. Skulle det vara långt att åka fungerar alltid ett telefon- eller Skypesamtal, dock rekommenderar jag alltid att vi möts personligen då det blir mer trevligt. :) 

Vid mötet skriver vi ett bröllopsavtal som innehåller all information om er bokning och efter mötet skickas en faktura på 30% av beloppet för paketet ni valt (fakturan är på 15 dagar). Detta belopp dras sedan av på er slutfaktura som skickas samma dag som jag levererar era bilder, denna faktura ligger på 30 dagar.

Skulle mötet ske digitalt kommer jag visa avtalet digitalt och känns allt rätt för er och ni väljer mig som fotograf postar jag två avtal som ni skriver under och sedan skickar tillbaka ett av exemplaren till mig. Jag står för porto.

I ALLA paket ingår en bröllopsbox som innehåller ett personligt USB-minne med alla era valda bilder och flertal utskrifter i storlek 10x15 cm (värde: 1000kr). (Alla digitala bilder ni får är högupplösta och får användas för fri användning). 

I de större paketen, Love & Memories och Always & Forever, ingår även en förstoring i storlek 30x45 cm i Fine-art Akvarellpapper som är ett tjockt och lyxigt papper. 

I det största paketet, Always & Forever, ingår ett fotoalbum, Studioalbum Large, 20x20 cm, 10 sidor med era favoritbilder (värde 2500kr)

TJUVKIK

BILDVISNING

I varje paket ingår en bildvisning som jag håller för er efter bröllopet. Vi ses hos mig där jag bjuder er på fika, kaffe/te (uppmana gärna om allergier). Ni väljer era bilder och övriga produkter. Skulle det vara långt att åka kan ni även välja bilder via en digital bildvisning i lugn och ro hemma.
Ungefär 1-3 dagar efter er bröllopsdag kommer ni att få en tjuvkik på 10 bilder från dagen. Dessa bilder kommer i webb-storlek och går att ladda ner. Det går givetvis bra att använda bilderna på sociala medier men tänk på att ange mig som fotograf. 
_P2A7185_edited.jpg

Tina & Jeremias

"Sofie är helt fantastisk! Hon var vår bröllopsfotograf och enda från första kontakt till nu, bildvisningen, har hon varit seriös och pålitlig. Hörde av sig många gånger under tidens gång och stämde av med oss gällande allt, så allting kändes såå tryggt med henne. Rekommenderar verkligen!! ❤️✨".

 

- Tina

Leksand 2019

Bra att veta

BILDVISNING & LEVERANS

Ungefär 3 veckor efter er bröllopsdag kommer jag att kontakta er för att boka in en bildvisning. Beroende på högsäsong kan det ta upp till cirka 5 veckor innan jag hör av mig. Jag lägger ner mycket tid på mina bilder och vid bildvisningen väljer ni bland flera hundra redigerade bilder. Efter bildvisningen kommer jag att beställa de övriga produkterna till er bröllopsbox och när allt har anlänt hämtar ni bröllopsboxen hos mig eller så skickas den till er (frakt- och emballagekostnad tillkommer). Skulle det vara långt att åka går det självklart bra att välja bilder via ett personligt galleri. 

RESEERSÄTTNING

Utanför Vansbro kommun tillkommer reseersättning för bröllopsdagen, ej vid det första mötet. Pris diskuteras vid det första mötet.

PUBLICERING

Ni får givetvis dela era bilder på sociala medier, men tänk på att ange mig som fotograf samt att aldrig göra om bilderna på något sätt. Ni får heller aldrig sälja bilderna till tredje part.

BACKUP

Jag sparar alltid mina bilder på tre ställen och under fotograferingen har jag alltid tillgång till två kameror.

REKVISITA

Till porträttfotograferingen har jag alltid med mig ett bröllopsparaply ni får låna om vädret skulle vara dåligt.

I alla mina paket har ni även möjlighet att använda er utav såpbubblor och/eller bröllopsris (Utan extra kostnad). Detta behövs självklart inte alltid användas, det väljer ni själv.

Vanliga frågor

1. NÄR BEHÖVER VI BOKA?

Ju tidigare desto bättre för att säkra ert datum. Helst runt 8-12 månader innan. 

2. HUR LÅNGT KAN DU ÅKA FÖR EN FOTOGRAFERING?

Jag åker gladeligen land och rike runt för att föreviga er stora dag. Utanför Vansbro kommun tillkommer reseersättning och priset diskuteras vid bröllopsmötet.

3. OM DU BLIR SJUK?

Jag har ett kontaktnät med erfarna fotografer och jag hjälper givetvis till att hitta en likvärdig ersättare. Dock ska det mycket till innan jag avbokar ett bröllop och det har aldrig tidigare hänt.

5 steg för bokning

1.

PRE-BOKNING

Läs igenom informationen på denna sida och fyll i formuläret här nedan. Inom 24 timmar svarar jag om jag kan eller inte. Kan jag bokar vi en tid för möte.

2.

MÖTE

Vi träffas fysisk eller digitalt (det som passar bäst) för att gå igenom er dag i detalj. Vi skriver avtal (för er och min säkerhet).

3.

BOKNING

 

Efter mötet skickar jag en faktura på 30% (via mail) av beloppet. När fakturan är betald är ert datum bokat.

4.

THE BIG DAY & BILDVISNING

Er stora bröllopsdag där ni ska le hela dagen. 1-3 dagar efter er bröllopsdag skickar jag en liten tjuvkik på 10 bilder. Beroende på säsong kommer jag ca 4 veckor efter bröllopsdagen boka tid för bildvisning (digitalt eller fysiskt)

5.

BILDLEVERANS & FAKTURA

Era bilder levereras digitalt på USB-sticka med annat smått och gott i en bröllopsbox. Samma dag jag levererar bilderna skickas även slutfakturan ut (via mail) av de återstående 70%.

_FSE5250.jpg

Bröllopsformulär

Jag svarar alltid inom 24 timmar, hör ni inget av mig på två dagar kan ni kolla er skräppost om mitt svar har hamnat där. Annars, kontakta mig på 073-849 49 88. Försök svara så detaljerat som mjöligt för att jag ska få så mycket information som möjligt. Jag vill veta allt om er stora dag och därefter kunna ge er de bästa förutsättningars.a 

arrow&v
arrow&v

Tack för din bröllopsförfrågan.

Jag kommer att kontakta dig via mail inom två dagar.

 

Varma Hälsningar

Sofie Enander (Fotograf Sofie Enander)

Samarbetspartners

dalablomman logga

Köp din bröllopsbukett från Vansbro

Följ mig på Instagram