Sidan kommer att

uppdateras under sensommaren/hösten

Istället med några få bilder från varje bröllop, kommer det att finnas kollage från de olika bröllopen.

Bröllop Bröllopsfotograf Dalarna

Bröllop 2022

BRÖLLOPSFOTOGRAF I DALA-JÄRNA, DALARNA

till er

Från mitt hjärta

Från mitt hjärta och min själ vill jag ge er en dag att minnas. Denna dag är er dag och ingen annans, låt det bli den mest sagolika dag som funnits med ER historia.

Med en harmoni av låga toner i färgerna och svaga skuggor, får ni en känsla av mjukhet i bilderna. Med en blandning av de "klassiska" poserna och spontana ögonblick har ni ett varierande urval av bilder att välja mellan.

Bröllopsfotograf Dalarna

DET SKA VARA PERSONLIGT ÄNDA UT I FINGERSPETSEN!

- Med känsla, ödmjukhet och spontana ögonblick -

Vi vill säg WOW och STORT tack för ditt fantastiska arbete i samband med vår stora dag. Från första kontakt till slutprodukt har allt varit helt kanon.

Daniel & Frida

bröllop dalarna bröllopsfotograf

Vinterbröllop

i Dalarna

Er bröllopsfotograf

Från Dalarna

Mitt namn är Sofie Enander Stark, 28-årig dalkulla från mitten av Dalarna.

För mig handlar det om er, era familjer och närmaste vänner som ni har samlat för att dela er finaste dag med. Det handlar om er historia och hur den har lett er till där ni är idag, er bröllopsdag! Alla förhållanden har upp- och nedgångar i livet men det handlar om hur balansen där emellan är och hur ni hanterar den tillsammans.

 

Det handlar inte om hur det ser ut, liksom det perfekta dukade borden eller utsmyckningen av lokalen. Utan det handlar om hur det känns för er med ER historia. Hur ni känner för varandra och hur ni visar det. Mitt uppdrag är att fånga det som gör er till er. 

_FSE3126.jpg

Detta ingår i ALLA paket

PERSONLIGT MÖTE

I varje paket ingår ett personligt möte där vi lär känna varandra samt går igenom er stora bröllopsdag i detalj.

Vid mötet skriver vi ett bröllopsavtal som innehåller all information om er bokning och efter att avtalet skrivits på skickas en faktura på 30% av beloppet för paketet ni valt (fakturan är på 10 dagar). Detta belopp dras sedan av på er slutfaktura som skickas samma dag som jag levererar er bröllopsbox, denna faktura ligger på 20 dagar.

TJUVKIK

Cirka 3 dagar efter er bröllopsdag får ni en tjuvkik på 10-15 nedladdningsbara webbanpassade bilder från er dag och som ni kan använda till era sociala medier.

PRODUKTER

I ALLA paket ingår en bröllopsbox som innehåller ett personligt USB-minne med alla era valda bilder och flertal utskrifter i storlek 10x15 cm. (Alla digitala bilder ni får är högupplösta och får användas för fri användning). 

Folder dragspelsalbum med 10 av era favoritbilder från dagen. Albumet är ett kvadratiskt album i storlek 16x16 cm och innehåller 10 bilder totalt med 4 respektive 6 bilder på vardera sida. Bilderna är inramade med en tunnare passepartout.

BRÖLLOPSGÅVA

När vi skrivit avtal kommer jag att skicka er en lite bröllopsgåva som tack för ert förtroende.

BILDER

Ett x-antal digitala bilder. Det spelar ingen roll vilket paket ni väljer, i samtliga paket ingår det alltid digitala bilder. Beroende på vad för paket ni väljer, skiljer det sig med antalet, från 100 bilder.

& MER

All tid jag lägger på förberedelser, planering, koll av platser, redigeringstid av urvalet, det övriga administrativa arbetet med mera.

PRESHOOT

Preshoot = inför-fotografering på svenska. 

En träff innan er bröllopsdag ses vi för att kollar platser till porträttfotograferingen och kör en testfotografering. Under detta tillfälle kommer vi lära känna varandra lite mer och ni kommer känna er tryggare framför kameran. Efter fotograferingen kommer ni få 8 bilder för fri användning.

I DE STÖRRE PAKETEN

​I de större paketen, Love & Memories och Always & Forever, ingår även 1 styck förstoring, 30x45 cm, Fine-art Akvarellpapper (tjockt och lyxigt papper). 

I det största paketet, Always & Forever, ingår ett Exlusivt fotoalbum, Lundeby Studioalbum Large 20x20 cm, 10 sidor med era favoritbilder.

Bröllop Dalarna Bröllopsfotograf

Bröllopsbox 2022

En handgjord bröllopsbox i trä som ingår i ALLA paket

Bra att veta

VAL AV FRAMKALLADE BILDER & LEVERANS

Ungefär 2-3 veckor efter er bröllopsdag kommer jag att skicka en lösenordsskyddad länk till er där ni kommer att välja ut de bilder som ska framkallas samt de bilder som ska användas i ert Folder Dragspelsalbum. Beroende på högsäsong kan det ta upp till cirka 3-4 veckor innan (gäller mestadels mellan juni-september). Jag lägger ner mycket tid på mina bilder. Efter ni valt alla de bilder som ska framkallas kommer jag att beställa de övriga produkterna till er bröllopsbox och när allt har anlänt hämtar ni bröllopsboxen hos mig eller så skickas den till er (frakt- och emballagekostnad tillkommer).

RESEERSÄTTNING

Utanför Vansbro kommun tillkommer reseersättning för bröllopsdagen, ej vid testfotograferingen. Pris diskuteras vid det första mötet.

PUBLICERING

Ni får givetvis dela era bilder på sociala medier, men tänk på att aldrig göra om bilderna på något sätt. Ni får heller aldrig sälja bilderna till tredje part.

BACKUP

Jag sparar alltid mina bilder på tre ställen innan leverans av uppdraget och under fotograferingen har jag alltid tillgång till två kameror.

REKVISITA

Till porträttfotograferingen har jag alltid med mig ett bröllopsparaply ni får låna om vädret skulle vara dåligt.

I alla mina paket har ni även möjlighet att använda er utav rökbomber, såpbubblor och/eller bröllopssocker (Utan extra kostnad). Detta behövs självklart inte alltid användas, det väljer ni själv.

Sofie är helt fantastisk! Hon var vår bröllopsfotograf och från första kontakt till nu, bildvisningen, har hon varit seriös och pålitlig. Hörde av sig många gånger under tidens gång och stämde av med oss gällande allt, så allting kändes så tryggt med henne. Rekommenderar verkligen!!

 

Tina & Jeremias

The Day of Love

9500 kr inkl.moms

Upp till 3 timmars fotografering

Passar porträttfotografering & vigsel

Love & Memories

14 500 kr inkl. moms

Upp till 5 timmars fotografering

Passar förberedelser, porträttfotografering, vigselceremoni & kramkalas

Always & Forever

24 000 kr inkl.moms

Upp till 10 timmars fotografering

Passar förberedelser, porträttfotografering, vigselceremoni, kramkalas, mingel & middag

(fram till festen börjar)

Vanliga frågor

1. NÄR BEHÖVER VI BOKA?

Ju tidigare desto bättre för att säkra ert datum. Helst runt 10-12 månader innan. 

2. HUR LÅNGT KAN DU ÅKA FÖR EN FOTOGRAFERING?

Jag åker gladeligen land och rike runt för att föreviga er stora dag. Utanför Vansbro kommun tillkommer reseersättning samt eventuellt boendekostnad (beroende på hur långt jag bör åka) och priset diskuteras vid bröllopsmötet. 

3. OM DU BLIR SJUK?

Jag har ett kontaktnät med erfarna fotografer och jag hjälper givetvis till att hitta en likvärdig ersättare. Dock ska det mycket till innan jag avbokar ett bröllop och det har aldrig tidigare hänt.

4. HUR GÖR DU MED MAT?

Vid de två minsta paketen behöver jag ej någon mat. Jag har med mig en liten matsäck jag hinner få i mig under de timmarna jag är där. I det största paketet behöver jag få i mig mat. Går det inte att ordna under middagen kommer jag behöva en paus mitt i för mat.

5 steg för bokning

1.

PRE-BOKNING

Läs igenom informationen på denna sida och fyll i formuläret här nedan. Inom 24 timmar svarar jag om jag kan eller inte. Kan jag, bokar vi en tid för möte.

2.

MÖTE & BOKNING

Vi träffas digitalt för att gå igenom er dag i detalj. Vi skriver avtal (för er och min säkerhet).

När avtalet är skrivet skickar jag en faktura (via mail) på 30% av beloppet. När fakturan är betald är ert datum bokat

3.

PRESHOOT

 

Några veckor innan er bröllopsdag ses vi fysiskt och kollar platser samt kör en testfotografering.

4.

THE BIG DAY & BILDVISNING

Er stora bröllopsdag där ni ska le hela dagen. 1-3 dagar efter er bröllopsdag skickar jag en liten tjuvkik på 10 bilder.

Efter cirka 3 veckor kommer ni få ett inlogg för att välja era bilder som ska framkallas samt användas till Folderalbum.

5.

BILDLEVERANS & FAKTURA

Era bilder levereras digitalt på USB-sticka med annat smått och gott i en bröllopsbox. Samma dag jag levererar bilderna skickas även slutfakturan ut (via mail) av de återstående 70%.

Bröllopsfotograf Dalarna

Bröllopsformulär

Jag svarar alltid inom 24 timmar men hör ni inget från mig under två dagar ber jag er att kolla er skräppost. Mina svar har en tendens att hamna där ibland. Annars, kontakta mig på 073-849 49 88.

 

Försök svara så detaljerat som mjöligt för att jag ska få så mycket information som möjligt. Jag vill veta allt om er stora dag och därefter kunna ge er de bästa förutsättningarna.

arrow&v
arrow&v

Tack för din förfrågan. Jag kommer att kontakta dig inom 48 timmar.

Varma Hälsningar

Sofie Enander (Fotograf Sofie Enander)