_FSE9771.jpg

Bröllop 2021

JAG VILL BÖRJA MED ATT SÄGA

Stort Grattis!

Ska ni gifta er och söker en glädjespridare till fotograf? Då har ni kommit rätt! Med vackra platser, magiskt ljus, er två och mig som glädjespridare, kan det inte bli en bättre kombination. Med min något ibland "tokiga" personlighet, som den estet jag är, får jag fram livliga och avslappnade leenden framför kameran.

_P2A5945.jpg

DET SKA VARA PERSONLIGT ÄNDA UT I FINGERSPETSEN!

- Med känsla, ödmjukhet och spontana ögonblick -

FRÅN MITT HJÄRTA TILL ER

MJUKHET

Från mitt hjärta och min själ vill jag ge er en dag att minnas. Därför lägger jag ner extra tid på att hitta just era specifika fotoplatser som en grönskande skog eller kanske övergiven bro. Jag är öppen för alla förslag. Denna dag är er dag och ingen annans, låt det bli den mest sagolika dag som funnits. 
I mina bilder finner ni mjukhet i färgerna med svaga skuggor och låga toner av färger. Jag vill få fram känslan i bilden på det mjukaste vis och därför jobbar jag efter att få det perfekta ljuset på den perfekta platsen tillsammans med min bildstil. Med en blandning av de "klassiska" poserna och spontana ögonblick ger jag er varierade bilder att välja mellan.
Ellen & Gustav
Dala-Järna 2018

The Day of Love

5500 kr inkl. moms

Upp till 2 timmars fotografering

Passar porträttfotografering

Love & Memories

10 000 kr inkl. moms

Upp till 7 timmars fotografering

Passar förberedelser, porträttfotografering, vigselceremoni

& kramkalas

Always & Forever

23 000 kr inkl.moms

Upp till 12 timmars fotografering

Passar förberedelser, porträttfotografering, vigselceremoni, kramkalas, mingel & middag

(fram till festen börjar)

_MG_3237.jpg

Detta ingår i alla paket

PERSONLIGT MÖTE

PRODUKTER

I varje paket ingår ett personligt möte där vi lär känna varandra samt går igenom er stora bröllopsdag i detalj. Skulle det vara långt att åka fungerar alltid ett telefon- eller Skypesamtal, dock rekommenderar jag alltid att vi möts personligen då det blir mer trevligt. :) 
Vid mötet skriver vi ett bröllopsavtal som innehåller all information om er bokning och efter mötet skickas en faktura på 30% av beloppet för paketet ni valt (fakturan är på 15 dagar). Detta belopp dras sedan av på er slutfaktura som skickas samma dag som jag levererar era bilder, denna faktura ligger på 30 dagar.
Skulle mötet ske digitalt kommer jag visa avtalet digitalt och känns allt rätt för er och ni väljer mig som fotograf postar jag två avtal som ni skriver under och sedan skickar tillbaka ett av exemplaren till mig. Jag står för porto.
I ALLA paket ingår en bröllopsbox som innehåller ett personligt USB-minne med alla era valda bilder och flertal utskrifter i storlek 10x15 cm (värde: 1300kr). (Alla digitala bilder ni får är högupplösta och får användas för fri användning). 
NY BRÖLLOPSBOX FÖR 2021. VIDEO KOMMER!
I de större paketen, Love & Memories och Always & Forever, ingår även en förstoring i storlek 30x45 cm i Fine-art Akvarellpapper som är ett tjockt och lyxigt papper. 
I det största paketet, Always & Forever, ingår ett fotoalbum, Studioalbum Large, 20x20 cm, 10 sidor med era favoritbilder (värde 2500kr)

TJUVKIK

BILDVISNING

I varje paket ingår en bildvisning som jag håller för er efter bröllopet. Vi ses hos mig där jag bjuder er på fika, kaffe/te (uppmana gärna om allergier). Ni väljer era bilder och övriga produkter. Skulle det vara långt att åka kan ni även välja bilder via en digital bildvisning i lugn och ro hemma.
Ungefär 1-3 dagar efter er bröllopsdag kommer ni att få en tjuvkik på 10 bilder från dagen. Dessa bilder kommer i webb-storlek och går att ladda ner. Det går givetvis bra att använda bilderna på sociala medier men tänk på att ange mig som fotograf. 
Tina & Jeremias
Leksand 2019

Bra att veta

BILDVISNING & LEVERANS
Ungefär 3-4 veckor efter er bröllopsdag kommer jag att kontakta er för att boka in en bildvisning. Beroende på högsäsong kan det ta upp till cirka 5 veckor innan jag hör av mig. Jag lägger ner mycket tid på mina bilder och vid bildvisningen väljer ni bland flera hundra redigerade bilder. Efter bildvisningen kommer jag att beställa de övriga produkterna till er bröllopsbox och när allt har anlänt hämtar ni bröllopsboxen hos mig eller så skickas den till er (frakt- och emballagekostnad kan tillkomma). Skulle det vara långt att åka går det självklart bra att välja bilder via ett personligt galleri. 
RESEERSÄTTNING
Utanför Vansbro kommun tillkommer reseersättning för bröllopsdagen, ej vid det första mötet. Pris diskuteras vid det första mötet.
PUBLICERING
Ni får givetvis dela era bilder på sociala medier, men tänk på att ange mig som fotograf samt att aldrig göra om bilderna på något sätt. Ni får heller aldrig sälja bilderna till tredje part.
BACKUP
Jag sparar alltid mina bilder på tre ställen och under fotograferingen har jag alltid tillgång till två kameror.
REKVISITA
Till porträttfotograferingen har jag alltid med mig ett bröllopsparaply ni får låna om vädret skulle vara dåligt.
I alla mina paket har ni även möjlighet att använda er utav rökbomber, såpbubblor och/eller bröllopsris (Utan extra kostnad). Detta behövs självklart inte alltid användas, det väljer ni själv.

Vanliga frågor

1. NÄR BEHÖVER VI BOKA?
Ju tidigare desto bättre för att säkra ert datum. Helst runt 8-12 månader innan. 
2. HUR LÅNGT KAN DU ÅKA FÖR EN FOTOGRAFERING?
Jag åker gladeligen land och rike runt för att föreviga er stora dag. Utanför Vansbro kommun tillkommer reseersättning och priset diskuteras vid bröllopsmötet.
3. OM DU BLIR SJUK?
Jag har ett kontaktnät med erfarna fotografer och jag hjälper givetvis till att hitta en likvärdig ersättare. Dock ska det mycket till innan jag avbokar ett bröllop och det har aldrig tidigare hänt.

5 steg för bokning

1.

PRE-BOKNING

Läs igenom informationen på denna sida och fyll i formuläret här nedan. Inom 24 timmar svarar jag om jag kan eller inte. Kan jag bokar vi en tid för möte. (svarar alltid inom 24 timmar).

2.

MÖTE

Vi träffas fysisk eller digitalt (det som passar bäst) för att gå igenom er dag i detalj. Vi skriver avtal (för er och min säkerhet).

3.

BOKNING

 

Efter mötet skickar jag en faktura på 30% (via mail) av beloppet. När fakturan är betad är ert datum bokat.

4.

THE BIG DAY & BILDVISNING

Er stora bröllopsdag där ni ska le hela dagen. 1-3 dagar efter er bröllopsdag skickar jag en liten tjuvkik på 10 bilder. Beroende på säsong kommer jag ca 4 veckor efter bröllopsdagen boka tid för bildvisning (digitalt eller fysiskt)

5.

BILDLEVERANS & FAKTURA

Era bilder levereras digitalt på USB-sticka med annat smått och gått i en bröllopsbox. Samma dag jag levererar bilderna skickas även slutfakturan ut (via mail) på de återstående 70%.

_FSE5250.jpg
Bröllopsformulär
Jag svarar alltid inom 24 timmar, hör ni inget av mig på två dagar kan ni kolla er skräppost om mitt svar har hamnat där. Annars, kontakta mig på 073-849 49 88. Försök svara så detaljerat som mjöligt för att jag ska få så mycket information som möjligt. Jag vill veta allt om er stora dag och därefter kunna ge er de bästa förutsättningars.a 
arrow&v
arrow&v

Samarbetspartners

dalablomman logga
Köp in bröllopsbukett från Vansbro

Följ mig på Instagram

Fotograf Sofie Enander

Grötholn 18

786 71 DALA-JÄRNA

Kontakt
Följ mig
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Fotograf Sofie Enander

Innehar F-skatt

 

Innehar Gesällbrev, 2019

Utbildad nyföddfotograf, 2017

 

Senast uppdaterad: 9 oktober 2020