_FSE1152.jpg

En värdefull investering

_FSE1126.jpg
_FSE1043.jpg
_FSE8994.jpg
_FSE0799.jpg

Nyföddfoto

1950 kr inkl. moms

 Cirka 3 timmars fotografering

Luxury

2700 kr inkl. moms

Ett ihopsatt paket för dig som både vill ha gravidbilder och nyföddbilder

INFORMATION NYFÖDDFOTO

Nyföddfoto är ett paket på cirka 3 timmar där jag fotograferar den lilla prinsen eller prinsessan med klassiska poser på en Bean Bag (stor kudde) och i olika korgar/lådor. 
Boka gärna fotograferingen redan under graviditeten runt beräknat datum. Ju tidigare vi fotograferar den lilla prinsen eller prinsessan desto bättre. Rekommenderar att bebisen är runt 3-10 dagar gammal.
Då det är omöjlig att veta när bebisen anländer är bokningen alltid preliminärbokad och vi håller kontakten under de närmaste dagarna om fotograferingen skulle behövas flyttas fram eller tillbaka. 
Önskar familje- och/eller syskonbilder kan tiden för fotograferingen utökas till 3-4 timmar. Ska tidigare barn följa med är det bra att tänka på att de är mätta och utvilade till fotograferingstillfället. Rekommendation är att vi fotograferar med syskon i början.
Samma dag som fotograferingen får ni gärna klä bebisen i löst-sittande kläder för att minska risken för märken på huden. Samma sak gäller när ni är på väg till fotograferingen, att låta blöjan sitta lite lösare.
För att vi ska ha möjlighet att posera bebisen och att det kan krävas längre tagningar, är det bra om bebisen sover så djupt som möjligt. En tid vid "middagsluren" är därmed att föredra. Går det, får ni gärna hålla bebisen vaken på väg till fotograferingen för att den sedan ska sova så djupt som möjligt under tagningarna. 
I studion finns det alltid tid för mamman att amma/mata bebisen i lugn och ro. 
Jag har mycket rekvisita vi kommer att använda oss av men skulle ni som föräldrar vilja ha med eget är det självklart okej. En speciell nalle kanske? 
Tag med extra blöjor, minst 10 stycken!

INFORMATION LUXURY

Paket Luxury är ett ihopsatt paket för dem som både önskar gravidbilder och nyföddbilder.
Boka gärna gravidfotografering runt 1 - 1,5 månad innan BF och samtidigt preliminärboka en nyföddfotografering runt beräknat datum, cirka 3-10 dagar gammal. 
Under gravidfotograferingen kommer det finnas tid för både enskilt- och parporträtt. Givetvis är det okej att tidigare barn får vara med på fotograferingen. TIPS: att barnen är mätta och utvilade till fotograferingstillfället och en rekommendation är att vi fotograferar med tidigare barn i början eller i slutet. Skulle någon kunna följa med och passa barnen mellan tagningarna är det jättebra. 
_FSE9005.jpg
_FSE0942.jpg

Detta ingår i alla paket

BILDVISNING

I varje paket ingår en digital bildvisning av alla utvalda bilder (cirka 20-30 stycken, beroende på paket). Ni väljer era bilder via en personlig sida som är skapad för er och får även med en lathund om hur ni går tillväga för att välja era bilder. När ni valt era bilder kommer en ny sida skapas för er där ni laddar ner era bilder. Bilder och faktura skickas samtidigt på mail samma dag eller 1-2 dagar efter ni valt era bilder.

BILDER

I varje paket, Nyföddfoto eller Luxury, ingår alltid ett antal bilder beroende på vilket paket ni väljer. Det går bra att lägga till bilder under den digitala bildvisningen om ni önskar fler. 

REKVISITA

NYFÖDD
Jag har ett stort urval av rekvisita ni får låna i form av filtar, lådor, pläder, hårband, korgar, Bean Bag, rosetter med mera. Det är självklart okej att ta med eget. Från och med oktober 2020 får ni välja mellan de färgteman jag har.
Innan fotograferingen kollar vi igenom vilket färgtema ni vill använda er av och passande hårband/rosetter.
 
LUXURY
Jag har exklusiva gravidklänningar ni får låna. Bilder på dem hittar ni HÄR

Vanliga frågor

1. OM BEBISEN INTE ANLÄNDER RUNT BERÄKNAT DATUM?
Jag håller alltid tider öppna runt två-tre veckor innan och efter BF för att det ska finnas möjlighet att ändra. 
2. TAR DET VERKLIGEN 3 TIMMAR ATT FOTOGRAFERA?
Japp! Det är mycket amning och vaggning innan och mellan tagningarna. Sedan vill jag inte att ni som föräldrar ska känna er stressade under fotograferingen. Utan detta ska vara en stillsam och mysig fotografering.
3. OM BEBISEN VÄGRAR SOMNA?
Det är viktigt att ni som kund bokar en tid då ni inte har något annat inplanerat. En nyföddfotografering tar alltid upp till cirka 3 timmar att göra då det är mycket amning och vaggning mellan tagningarna.
4. HJÄLP! BEBISEN HAR MASSA UTSLAG!
Det är jättevanligt att nyfödda bebisar kan ha olika typer av utslag eller torrfläckar, men ta det bara lugnt. Jag tar alltid bort dem om ni inte anger att de ska vara kvar.

Så små & så sköra. Ett litet mirakel!

_MG_0490.jpg
_FSE1167.jpg
_FSE1058.jpg

Bokningsformulär

Jag svarar alltid inom 24 timmar, hör ni inget av mig på två dagar kan ni kolla er skräppost om mitt svar har hamnat där. Annars, kontakta mig på 073-849 49 88.
Fotograf Sofie Enander

Grötholn 18

786 71 DALA-JÄRNA

Kontakt
Följ mig
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Fotograf Sofie Enander

Innehar F-skatt

 

Innehar Gesällbrev, 2019

Utbildad nyföddfotograf, 2017

 

Senast uppdaterad: 22 oktober 2020