_MG_0490.jpg

En värdefull investering

Går du ofta in och tittar på din sovande nyfödda baby? Då är nyföddfotografering något för dig. Fotograf Sofie Enander är utbildad nyföddfotograf sedan oktober 2017.

Nyföddfoto

1950 kr inkl. moms

 Cirka 3 timmars fotografering

Luxury

2500 kr inkl. moms

Ett ihopsatt paket för dig som både vill ha gravidbilder och nyföddbilder

INFORMATION NYFÖDDFOTO

Nyföddfoto är ett paket på cirka 3 timmar där jag fotograferar den lilla prinsen eller prinsessan med klassiska poser på en Bean Bag (stor kudde) och i olika korgar/lådor. 
Boka gärna fotograferingen redan under graviditeten runt beräknat datum. Ju tidigare vi fotograferar den lilla prinsen eller prinsessan desto bättre. Rekommenderar att bebisen är runt 3-10 dagar gammal.
Då det är omöjlig att veta när bebisen anländer är bokningen alltid preliminärbokad och vi håller kontakten under de närmaste dagarna om fotograferingen skulle behövas flyttas fram eller tillbaka. 
Det kommer även finnas tid för familje- och/eller syskonbilder om så önskas. Ska tidigare barn följa med är det bra att tänka på att de är mätta och utvilade till fotograferingstillfället. Rekommendation är att vi fotograferar med syskon i början eller i slutet och skulle någon kunna följa med och passa barnen mellan tagningarna är det jättebra.
Samma dag som fotograferingen får ni gärna klä bebisen i löst-sittande kläder för att minska risken för märken på huden. Samma sak gäller när ni är på väg till fotograferingen, att låta blöjan sitta lite lösare.
För att vi ska ha möjlighet att posera bebisen och att det kan krävas längre tagningar, är det bra om bebisen sover så djupt som möjligt. En tid vid "middagsluren" är därmed att föredra. Går det, får ni gärna hålla bebisen vaken på väg till fotograferingen för att den sedan ska sova så djupt som möjligt under tagningarna. 
I studion finns det alltid tid för mamman att amma/mata bebisen i lugn och ro. 
Jag har mycket rekvisita vi kommer att använda oss av men skulle ni som föräldrar vilja ha med eget är det självklart okej. En speciell nalle kanske?
Tag med extra blöjor, minst 10 stycken!

INFORMATION LUXURY

Paket Luxury är ett ihopsatt paket för dem som både önskar gravidbilder och nyföddbilder.
Boka gärna gravidfotografering runt 1 - 1,5 månad innan BF och samtidigt preliminärboka en nyföddfotografering runt beräknat datum, cirka 3-10 dagar gammal. 
Under gravidfotograferingen kommer det finnas tid för både enskilt- och parporträtt. Givetvis är det okej att tidigare barn får vara med på fotograferingen. TIPS: att barnen är mätta och utvilade till fotograferingstillfället och en rekommendation är att vi fotograferar i början eller i slutet. Skulle någon kunna följa med och passa barnen mellan tagningarna är det jättebra. 

Detta ingår i alla paket

BILDVISNING

I varje paket ingår en bildvisning av alla utvalda bilder (cirka 20-30 stycken), som jag håller för er cirka 2-3 veckor efter fotograferingstillfället. Vi ses hos mig där jag bjuder er på fika, kaffe/te med mera. Under bildvisningen väljer ni era bilder och övriga produkter och efter kan ni ladda ner dem via en personlig sida som är skapad just för er. Bilder och faktura skickas samtidigt på mail samma dag eller 1-2 dagar efter bildvisningen. Under bildvisningen går vi även igenom villkor för er som kund och mig som fotograf.

REKVISITA

NYFÖDD
Jag har ett stort urval av rekvisita ni får låna i form av filtar, lådor, pläder, kransar, korgar, Bean Bag, rosetter med mera. Det är självklart okej att ta med eget. 
 
LUXURY
Jag har exklusiva gravidklänningar ni får låna. Bilder på dem hittar ni HÄR

BILDER

I varje paket, Nyföddfoto eller Luxury, ingår alltid ett antal bilder beroende på vilket paket ni väljer. Det går bra att lägga till bilder under bildvisningen om ni önskar fler. 

Vanliga frågor

1. OM BEBISEN INTE ANLÄNDER RUNT BERÄKNAT DATUM?
Jag håller alltid tider öppna runt två-tre veckor innan och efter BF för att det ska finnas möjlighet att ändra. 
2. TAR DET VERKLIGEN 3 TIMMAR ATT FOTOGRAFERA?
Japp! Det är mycket amning och vaggning innan och mellan tagningarna. Sedan vill jag inte att ni som föräldrar ska känna er stressade under fotograferingen. Utan detta ska vara en stillsam och mysig fotografering.
3. OM BEBISEN VÄGRAR SOMNA?
Skulle bebisen vägra att somna avbryter jag efter två timmar och bokar in en ny tid inom de närmaste dagarna. 
4. HJÄLP! BEBISEN HAR MASSA UTSLAG!
Det är jättevanligt att nyfödda bebisar kan ha olika typer av utslag eller torrfläckar, men ta det bara lugnt. Jag redigerar alltid bort dem om ni inte anger att de ska vara kvar.

Så små & så sköra. Ett litet mirakel!

_FSE4954.jpg
_FSE6222.jpg

Bokningsformulär

Jag svarar alltid inom 24 timmar, hör ni inget av mig på två dagar kan ni kolla er skräppost om mitt svar har hamnat där. Annars, kontakta mig på 073-849 49 88.
Fotograf Sofie Enander

Grötholn 18

786 71 DALA-JÄRNA

Kontakt
Följ mig
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Fotograf Sofie Enander

Innehar F-skatt

Innehar Gesällbrev

 

Senast uppdaterad: 9 juli 2020