_FSE1126_edited.jpg
_FSE0025.jpg

LUXURY

Ett ihopsatt paket för er som både önskar gravid- och nyföddbilder

Nyföddfotografering + Porträttfotografering = Luxurypaket.. Med lite rabatt!
Paket Luxury innehåller två fotograferingstillfällen och vi kör helt efter porträttfotografering när vi ses för att göra gravid-delen, sedan kör vi efter nyföddfotografering när vi fotograferar den lilla bebisen. Svårare än så är det inte!

INFORMATION LUXURY

Boka gärna gravidfotografering runt 1,5 - 1 månad innan BF och samtidigt preliminärboka en nyföddfotografering runt beräknat BF-datum, cirka 3-10 dagar gammal.
Rekvisita till nyföddfotograferingen finns i from av filtar, pläder, huvudsmycken med mera (Kolla mer under rubriken NYFÖDD). Jag har även exklusiva gravidklänningar ni får låna under fotograferingen (upp till två ombyten). Bilder på dem hittar ni HÄR.
GRAVIDFOTOGRAFERING
Under gravidfotograferingen kommer det att finnas tid för att både ta enskilda bilder samt familjebilder. Givetvis är det okej att tidigare barn är med på fotograferingen.
NYFÖDD
Under nyföddfotograferingen kommer det att finnas tid för familje- och/eller syskonbilder. Rekommendation är att vi fotograferar med syskon i början innan vi fortsätter med endast nyföddbilder.

Luxury

PRIS: 2700 kr inkl. moms

✓ 2 fotograferingstillfällen

✓ Lån av rekvisit så som korgar, lådor, pläder, hårband, gravidklänning mm

✓ Fri konsultation innan fotografering där ni får berätta era önskemål och de färger ni vill använda till nyföddfotograferingen

✓ Digital bildvisning av alla utvalda bilder

✓ Digitala högupplösta bilder för fri användning

Vanliga frågor

1. OM BEBISEN INTE ANLÄNDER RUNT BERÄKNAT DATUM?
Jag håller alltid tider öppna runt två-tre veckor innan och efter BF för att det ska finnas möjlighet att ändra. 
2. TAR DET VERKLIGEN 3 TIMMAR ATT FOTOGRAFERA?
Under nyföddfotograferingen är det mycket amning och vaggning innan och mellan tagningarna. Sedan vill jag inte att ni som föräldrar ska känna er stressade under fotograferingen. Utan detta ska vara en stillsam och mysig fotografering.
3. OM BEBISEN VÄGRAR SOMNA?
Det är viktigt att ni som kund bokar en tid då ni inte har något annat inplanerat. En nyföddfotografering tar alltid upp till cirka 3 timmar att göra då det är mycket amning och vaggning mellan tagningarna.
4. HJÄLP! BEBISEN HAR MASSA UTSLAG!
Det är jättevanligt att nyfödda bebisar kan ha olika typer av utslag eller torrfläckar, men ta det bara lugnt. Jag tar alltid bort dem om ni inte anger att de ska vara kvar.
5. JAG VILL HA FLER BILDER ÄN DE SOM INGÅR I PAKETET!
Det går bra att lägga till bilder under den digitala bildvisningen om ni önskar fler. 
6. JAG VILL HA MED EGEN REKVISITA!
Skulle ni som föräldrar vilja ha med egen rekvisita är det självklart okej. En speciell nalle kanske?
7. KLÄDER
Att tänka på vid klädval är att de är så 
neutrala i färgerna som möjligt samt att de matchar varandra. 
Lån av exklusiva gravidklänningar finns.
Bilder på dem hittar ni HÄR.
8. HÅR & SMINK
Här ska du ha det som du känner dig bekväm och fin i. Har du mycket hår rekommenderar jag att du har det bakom örat eller sätter upp det på sidorna under fotograferingen så att det inte skymmer ditt ansikte.
9. FÅR TIDIGARE BARN VARA MED?
GIVETVIS
Ska tidigare barn följa med till gravidfotografering är det bra att bland annat tänka på att barnen är mätta och utvilade till fotograferingen. Rekommendation är att vi fotograferar med barnen i början eller i slutet. Samma sk gäller vid nyföddfotografering. Rekommendation är att vi fotograferar med tidigare syskon i början för att de sedan ska vara klara. Många pappor brukar ta med barnen ut i skogen och leka eller åka till ett fik medans mamman och jag fortsätter med de enskilda bilder på bebisen.

Bokningsformulär

Jag svarar alltid inom 24 timmar, hör ni inget av mig på två dagar kan ni kolla er skräppost om mitt svar har hamnat där. Annars, kontakta mig på 073-849 49 88.

Tack! Meddelande skickat.