top of page
Gruppbild spex.jpg
2024

Balen i Vansbro

Info och formulär inför balfotografering priser mm.

Bokningsformulär

Jag svarar alltid inom 24 timmar, hör ni inget av mig på två dagar kan ni kolla er skräppost om mitt svar har hamnat där. Annars, kontakta mig på 073-849 49 88.
Kryssa i det du vill beställa

VILLKOR

Gäller vid köp av digitala bilder

Vid köp av digitala filer har beställaren rätt att använda de köpta digitala bilderna för privat bruk så som publicera bilderna på sociala medier samt i tryckt form, så som framkallningar av större väggtavlor, bilder till album med mera. Väljer beställaren att beställa förstoringar på egen hand ansvarar fotografen ej för kvalitén samt att vid egen framkallning ska autokorrigeringen bockas ur. Vid framkallning på egen hand bör även beställaren välja matt fotopapper om bilderna ej ska användas bakom passepartout

Vid publicering på internet eller i tryckt form måste ”Fotograf Sofie Enander” alltid anges. De digitala bilderna får ej redigeras eller under några omständigheter ändras på något sätt

Fotografen ger endast ut redigerade bilder i sin egen redigeringsstil samt ger aldrig ut bilder i RAW-format.

Beställaren godkänner att fotografen får använda bilderna i sin normala marknadsföring så som på internet samt i tryckt form.
 

Beställaren godkänner att fotografen har rätt att lagra de köpta bilderna i all framtid (i den mån det går) för eventuella förluster eller efterbeställningar, men fotografen har som skyldighet att spara de redigerade bilderna i sex (6) månader. Bilderna lagras på hårddiskar samt i One Drive moln i Ateljén. Skulle beställaren tappa bort de digitala bilderna efter sex (6) månader finns möjlighet att ladda ner bilderna mot en avgift på 500kr, förutsatt att bilderna finns kvar.

Fotografen har rätt att lagra personuppgifter så som namn, adress, telefonnummer, mejlkontakt, och mejladress på ett säkert sätt så som GDPR föreskriver i all framtid, därför att fotografen bland annat ska kunna ta hand om efterbeställningar.

Beställaren godkänner att fakturan ska vara betald efter leverans av de digitala bilderna och/eller produkterna är levererade. Fakturan är på femton (15) dagar och faktureringsuppgifter kommer lagras i 7 år enligt bokföringslagen.

Beställaren har läst igenom informationen ovan och godkänner villkoren, samt är betalningsansvarig för fotograferingsuppdraget.

Tack! Meddelande har skickats. Jag kontaktar dig inom 1-3 arbetsdagar!

bottom of page