Säsongsstängning av sommarstugan

Jag och mor anlände till stugan runt 29.00 tiden på fredagskvällen och det var endast 5 grader i stugan. Brr... Vid 22.00 hade temperaturen äntligen kommit upp till 15 grader och vi kunde ta av oss en av alla tröjor vi hade på oss. När vi anlände fanns det heller ingen tändved, vilket gjorde att vi senare fick igång elden, kyl och frys funkade inte heller som det skulle och vattnet i köket hade fryst. Jag kan väl snaras säga att vattnet frös varje natt men att vi varje ny dag fick igång det igen. Dock, på söndagen fick jag sitta med en hårtork som hjälp för att blåsa varmluft på vattenledningarna för att isproppen skulle smälta. Riktigt spännande helg må jag säga.

Trots alla besvär så hade jag en helt lovely helg med min mor med mycket prat, skratt och musik. Precis vad jag behövde för att ladda mina batterier inför kommande vecka.


Gårdagens spenderades med massa jobb fram till eftermiddagen, för att på eftermiddag/kväll spendera tid vid huset. Medan Viktor och Nils-Erik fräste för golvvärmen, rengjorde jag hyllplanen i köket från klister. Ikväll ska vi dit igen där jag ska ta bort det sista klistret samt rengöra alla hyllplan från rengöringsmedlet. Viktor och Nils-Erik ska fortsätta fräsa golv. Så sjukt spännande det är med detta projekt. Helt sjukt hur långt vi har kommit när jag kollar på hur det såg ut från början. Det är egentlige inte alls mycket kvar nu men det är stora saker kvar som tar tid att göra. Längtar att få flytta in!


Kram S

Senaste inlägg

Visa alla
Fotograf Sofie Enander

Grötholn 18

786 71 DALA-JÄRNA

Kontakt
Följ mig
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Fotograf Sofie Enander

Innehar F-skatt

 

Innehar Gesällbrev, 2019

Utbildad nyföddfotograf, 2017

Senast uppdaterad: 11 januari 2021