top of page

Mot midsommar 2022

Vi närmar oss midsommar och jag fortsätter min tradition med att vara vid stugan, men med ett litet uppehåll på lördag för att fotografera bröllop i Säter.


I två dagar har jag arbetat på med allt jag bara kunnat, så idag bockade jag av allt som var planerat och jag har även hunnit med en massa saker i min "ska-göra-lista-när-tiden-finns". Det jag bland annat har haft på hög är att uppdatera hemsidan med lite nya bilder under Nyfödd och Luxury, sedan lägga upp en plan för Bröllop inför sensommaren/hösten. Jag har även hunnit rensa min OneDrive med oredigerade bilder som ska slängas och som finns på back-up på hårddiskar. Det enda jag har kvar idag är ett checka-av möte med ett brudpar som gifter sig i augusti. I morgon är det några småpunkter jag ska göra på förmiddagen, sedan går jag på ledighet fram till lördag då det vankas bröllop i Säter med Therese och Edvin.


Egentligen skulle Therese och Edvin gifta sig förra året, men som så många andra fick de lov att flytta fram sitt bröllop på grund av pandemin. Nu är det äntligen deras tur och de ska gifta sig ute vid Tullsängslada i Säter. Ett superfint ställe mitt ute på landet som jag har turen att fotografera två bröllop i år. Kul!


Men förutom detta bröllop på lördag ska jag under min lediga tid slappa, dricka kaffe i massor, åka båt, ta en å annan löp- eller rullskidetur och ja, bara va! Så skönt. Idag är det faktiskt min 15 arbetsdag i rad (japp, skojar inte. Fullt allvarlig), så två helt lediga dagar sitter faktiskt inte helt fel.


Jag vill passa på att önska er en trevlig midsommar!

Kram S


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page