top of page

God Jul & Gott Nytt År

I morgon har jag två punkter på min to-do lista sedan går jag på ett välbehövligt jullov. Nästa vecka är tanken att jag ska vara helt ledig, men det kan absolut hända att jag hoppar in och gör ett litet ryck medan Viktor jobbar. Det återstår att se.


Jag smyger igång ledigheten redan "alldeles strax" med att baka lite knäck med mormor nu på eftermiddagen/kvällen och i morgon ska jag hjälpa mamma med massa inför julafton efter att jag arbetat klart och storstädat hemma. Viktor gör sin sista arbetsdag i natt sedan väntas fyra dagars ledigt även för honom.


Innan jag går på jullov vill jag (och självfallet Viktor) önska er en fantastisk jul med mycket glädje, kärlek och gemenskap. Ät er proppmätta av julmaten och ät på tok för många pepparkakor, det ska då jag!


God Jul & Gott Nytt År0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page