top of page

En typ av nystart med noll måsten

Det är en typ av nystart! Jag vet inte vad jag vill förmedla, jag vet inte om detta är något för mig men jag vet att det är noll måsten och inga krav på denna blogg.

Jag tycker om att skriva, men tiden räcker inte alltid till. Jag vill inte ha några krav på mig att behöva skriva varje vecka eller hela tiden. Jag vill mest kunna förmedla något, om min vardag, kanske något tips. Jag delar väldigt mycket på Facebook och Instagram så frågan är om det verkligen behövs någonting mer? Vi får se. jag testar. Jag vet inget förrän jag försökt ett tag. Så här kommer mitt försök!


Just för tillfället har jag veckans sista arbetsdag. Jag ska arbeta lite till sedan packar jag och Viktor väskan för att spendera en helg i Sälen. Vi ska äta på Pinchos och ta en vandring runt Kungsleden på 9 km. Sen blir det nog bara mys i stugan. Det är arbetsdag 12 i rad så denna helg kom verkligen lägligt och ska bli skön att avnjuta borta där inga måsten syns samt tillsammans med, enligt mig, världens bästa människa.


Jag ska fortsätta bocka av mina sista to-dos, men så länge vill jag önska er en fin fredag och helg.


/S

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page