top of page

En blogg är bra att ha, har jag hört!

Uppdaterat: 13 mars

Under den senaste tiden har jag hört att blogg är grejen att ha som företagare, och speciellt som fotograf. Jag har testat på det ett antal gånger tidigare i mitt liv, både som privatperson och som fotograf, men det slutar alltid med att tiden inte finns och det går månader emellan inläggen.


Denna gång tänkte jag göra ett nytt försök, men då att jag skriver en till två stycken inlägg per månad och där innehållet har ett större fokus på något specifikt än det vardagliga livet. På min Instagram brukar jag köra med måndagstips lite då och då, och detta är något jag skulle kunna göra även här.


På min hemsida under SOFIE, kan ni läsa mycket om mig, men mestadels kortfattat. Jag tänkte att mitt nästa och första inlägg ska vara om mig, vem jag är, vart jag kommer ifrån, vart jag bor, familj, vänner, barndrömmar med mera. Och det inlägget kommer att publiceras i mars.Comments


bottom of page