_FSE0072.jpg

Porträtt

Drömmiga utomhusfotograferingar i naturens vackra miljö där varje årstid har sin charm. Vilken årstid är din favorit? Tillsammans med vackra solnedgångar, rökbomber och tokigheter kan vi skapa något helt fantastiskt tillsammans. Inne eller ute? Du bestämmer!

Porträttfoto

Luxury

1300 kr inkl. moms

2700 kr inkl. moms

Passar både för studiofotografering eller utomhusfotografering

Ett ihopsatt paket för dig som både vill ha gravidbilder och nyföddbilder

INFORMATION PORTRÄTT

INFORMATION LUXURY

Porträttpaketet passar alla typer av fotograferingar så som gravida, barn & familjartister, musiker, modeller och djur. Utomhusfotografering eller studio?
I samarbete med Vansbros lokala florist, Blommerian, erbjuder jag fina blomsterarrangemang till fotograferingar om så önskas. Dock behövs detta beställas minst 2 veckor innan fotograferingstillfället. 
Blomsterarrangemang är ett tillägg till fotograferingarna, och beroende på vad för blomsterarrangemang som önskas kan priset skilja sig. Kontakta mig för exakt pris. 
Paket Luxury är ett ihopsatt paket för dem som både önskar gravidbilder och nyföddbilder.
Boka gärna gravidfotografering runt 1,5 - 1 månad innan BF och samtidigt preliminärboka en nyföddfotografering runt beräknat datum, cirka 3-10 dagar gammal.
Under gravidfotograferingen kommer det finnas tid för både enskilt- och parporträtt. Givetvis är det okej att tidigare barn är med på fotograferingen. TIPS: är att barnen är mätta och utvilade till fotograferingstillfället och en rekommendation är att vi fotograferar i början eller i slutet. Skulle någon kunna följa med och passa barnen mellan tagningarna är det jättebra

Vanliga frågor

1. KLÄDER
Att tänka på vid klädval är att de är så 
neutrala i färgerna som möjligt samt att de matchar varandra. 
Lån av exklusiva gravidklänningar finns.
Bilder på dem hittar ni HÄR.
2. HÅR & SMINK
Här ska du ha det som du känner dig bekväm och fin i. Har du mycket hår rekommenderar jag att du har det bakom örat eller sätter upp det på sidorna under fotograferingen så att det inte skymmer ditt ansikte. 
3. FOTOGRAFERA UNDER KALLA PERIODER
 Vid fotografering under vinter, höst eller tidig vår har jag alltid med varmt kaffe eller vatten och filtar som du kan värma dig med under pauserna. 
4. FÅR TIDIGARE BARN VARA MED?
GIVETVIS
Ska tidigare barn följa med till gravidfotografering är det bra att bland annat tänka på att barnen är mätta och utvilade till fotograferingen. Rekommendation är att vi fotograferar med barnen i början eller i slutet. Skulle någon kunna följa med och passa barnen mellan tagningarna är det jättebra. 

"Jättehärliga bilder! Det syns att du har jobbat hårt. Tack för att vi får se dina alster"

- Ann-Kristin & Alex

Är du musiker? Eller kanske modell och önskar du nya bilder till din hemsida eller affisch? Vill du bli fotograferad i studio eller i en häftigare miljö? 

Med rökbomber, med eller utan en skvätt med färg och glitter, en persienn och/eller häftiga övergivna platser kan vi skapa de absolut magiska bilderna någonsin. Kontakta mig om dina idéer, jag hjälper dig mer än gärna. 

Logik tar dig från A till B. Fantasi tar dig vart som helst.

- ALBERT EINSTEIN

Detta ingår i alla paket

BILDVISNING

I varje paket ingår en digital bildvisning av alla utvalda bilder (cirka 20-30 stycken, beroende på paket). Ni väljer era bilder via en personlig sida som är skapad för er och får även med en lathund om hur ni går tillväga för att välja era bilder. När ni valt era bilder kommer en ny sida skapas för er där ni laddar ner era bilder. Bilder och faktura skickas samtidigt på mail samma dag eller 1-2 dagar efter ni valt era bilder.

BILDER

I båda paketen, Porträtt och Luxury, ingår alltid ett antal högupplösta digitala bilder för fri användning. Vid den digitala bildvisning går det att köpa till fler om så önskas. 

REKVISITA

PORTRÄTT

Jag har ett stort urval av rekvisita ni får låna i form av filtar, lådor, fårfäll & andra pläder, kransar, korgar, tyllkjolar (1-2 år), bokstavsklossar, nallar med mera. Självklart är det helt okej att ha med egen rekvisita. Ju mer personligt det blir, desto mer unik blir bilderna.

LUXURY

Rekvisita till nyföddfotograferingen finns i from av filtar, pläder, huvudsmycken med mera (Kolla mer under rubriken NYFÖDD). Jag har även exklusiva gravidklänningar ni får låna under fotograferingen (upp till två ombyten). Bilder på dem hittar ni HÄR.

1P2A9887 A.jpg

Bokningsformulär

Jag svarar alltid inom 24 timmar, hör ni inget av mig på två dagar kan ni kolla er skräppost om mitt svar har hamnat där. Annars, kontakta mig på 073-849 49 88.
Fotograf Sofie Enander

Grötholn 18

786 71 DALA-JÄRNA

Kontakt
Följ mig
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Fotograf Sofie Enander

Innehar F-skatt

 

Innehar Gesällbrev, 2019

Utbildad nyföddfotograf, 2017

 

Senast uppdaterad: 9 oktober 2020