PERSONALFOTOGRAFERING

WLC Consulting 2018

FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Proffsigt och visuellt material inom foto till företagskunder från olika branscher.

Jag jobbar både på plats ute hos kunde samt i studion på Järnvägsgatan i Vansbro kommun. Jag färdas dit ni vill skapa er idé och jag fotograferar allt från produkt, porträtt, grupp, event, foto till affisch med mera. 

KOSTNADSFRITT MÖTE

Jag tror på ett första möte där vi tillsammans konstruerar ert egna paket utefter era önskemål. 

Jag åker ut till er och vi tillsammans tar fram vad det är ni vill förmedla.

BILDER

Beroende på vad ni vill förmedla och hur många bilder det gäller, utser jag alltid de bästa möjliga bilderna till er som ingår i ert paket. 

MILJÖ!

PRODUKTER

PERSONAL

GRUPPFOTOGRAFERING
Händer det något stort på ditt företag? Kanske ett 20-årsjubileum? Nått en milstolpe? Eller är det helt enkelt dags för det årliga kortet på balen/studenten? Låt inte detta bli ett fotografi som hamnar i högen av bortglömda gruppfotograferingar.
AFFISCH
Har idéerna tagit slut? Är det dags att förnya den gamla affischen som alltid har hängt där på anslagstavlan? Eller är det svårt att hitta utrustningen som krävs för en affisch med det lilla extra? Jag hjälper er att skapa en attraktiv och professionell affisch till musikalen, konserten eller vad syftet än må vara.
PERSONALFOTOGRAFERING
Behöver ni fotografier på era anställda till hemsidan, lobbyn eller kontoret? Jag fotograferar alla i personalen individuellt eller ihop. Utefter era behov levereras fotografierna digitalt genom nedladdning eller via utskrift.
PRODUKTFOTOGRAFERING
Vill ni ha kort på en eller fler produkter till företaget? Jag har olika bakgrunder att välja mellan men på ett snyggt och detaljerat sätt kan vi ställa upp bilder bland en mer levande miljö. 

OFFERTFÖRFRÅGAN

Jag svarar alltid inom 24 timmar, hör ni inget av mig på två dagar kan ni kolla er skräppost om mitt svar har hamnat där. Annars, kontakta mig på 073-849 49 88.

Referenser

Fotograf Sofie Enander

Grötholn 18

786 71 DALA-JÄRNA

Kontakt
Följ mig
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Fotograf Sofie Enander

Innehar F-skatt

Innehar Gesällbrev

 

Senast uppdaterad: 9 juli 2020